Snijpunt, agrologistiek

Locatie Nederland, Westland
Bedrijfsactiviteit Verwerking van groenten
Hal 1.720 m2 verwerkingsruimte
Kantoor 500 m2 floor
Advisering 2006-2008;
ontwerp, vergunningen, bestekken
Start bouw 2008
Oplevering 2009

Snijpunt, Agro Logistiek Centrum

VEK Adviesgroep is gedurende enkele jaren betrokken geweest bij de ontwikkeling van een groenteverwerkingsbedrijf op een ALC terrein. Nadat er meerdere ontwerpen zijn gemaakt in verband met wijzigingen in uitgangspunten, functionaliteit en locatie, is er gekozen voor het opnieuw opstarten van het project, waarbij VEK de gehele (bouw)vergunningsprocedure heeft begeleid en een (schets)ontwerp heeft ontwikkeld tot en met de uiteindelijke indiening van de bouwaanvraag. In een later stadium is eveneens de bestekfase van start gegaan.

Deze diashow vereist JavaScript.