Deliflor Chrysanten, veredeling & opkweek

Locatie Nederland, Westland
Teelt Veredeling & opkweek van chrysanten
Kas 50.000 m2 productiekassen
Hal 8.000 m2 bedrijfshal & kantoren
WKK 3,2 MW-e in 2007
Advisering 2006-2008;
ontwerp, vergunningen, bestekken, aanbesteding, projectbegeleiding
Start bouw 2007
Start teelt 2007

Deliflor Chrysanten, veredeling en opkweek

Op een nieuw perceel grond realiseerde Deliflor een nieuw bedrijf voor de opkweek en veredeling van chrysanten. Het bedrijf werd uitgevoerd compleet met automatisering voor de chrysanten, groeilicht, WKK (3,2 MWe), warmtebuffer, bedrijfshal van ca. 8.000 m2, waarbinnen kantoren, kantine etc. gemaakt zijn. Een deel van de kas heeft actieve koeling in 4 afdelingen van 200 m2, 2 afdelingen van 100 m2 en 3 afdelingen van 50 m2.

VEK Adviesgroep begeleidde het gehele nieuwbouwtraject, van voorontwerp en definitief ontwerp van het kassencomplex met bedrijfshal en installaties, het aanvragen van de bouwvergunning, de detaillering in bestekvorm, het aanvragen van offertes, offertevergelijk, aanbesteding en bouwbegeleiding tot oplevering.