Gebr. Duijvestijn, Tomaten

Locatie Nederland, Pijnacker-Nootdorp
Teelt Tomaten
Kas 104.00 m2 productiekassen
Hal 3.00 m2 verpakkingsruimte
WKK 4,8 MW-e in 2006
Advisering 2003-2005;
ontwerp, vergunningen, turnkey, bestekken, aanbesteding, projectbegeleiding
Start bouw 2004
Start teelt 2004

Gebr. Duijvestijn, Tomaten

Een ultra modern glastuinbouwcomplex werd ontwikkeld en gerealiseerd. Er werd geïnvesteerd in de nieuwste technieken, zodat het product onder de meest optimale condities geteeld en verpakt kon worden. VEK Adviesgroep was verantwoordelijk voor het ontwerp van de bedrijfsruimte, kantoorgebouw (kantoren, toiletten, kantine, kleedruimte), kas en kasinrichting, incl. ketelhuis en drie WKK’s van elk 2,4 MWe. De kas betrof een 8.0 Venlo type met 1,67 m glas. VEK begeleidde het gehele proces, incl. planning, ontwerp (architectuur), engineering, bestekken en aanbesteding.

 

Deze diashow vereist JavaScript.