DC Prominent, Agrologistiek centrum

Locatie Nederland, Westland
Bedrijfsactiviteit Distributiecentrum
Hal 9.610 m2 distributiecentrum, 11.400 m2 vloeroppervlak
Kantoor 280 m2 vloeroppervlak
Advisering 1997-2000;
ontwerp, vergunningen, bestekken, aanbesteding, projectbegeleiding
Start bouw 1998
Ingebruikname 1999

DC Prominent, Agrologistiek centrum

Agrarisch logistiek centrum Prominent is ontwikkeld als een sorteer- en distributiecentrum voor tomaten. Het betreft een gezamenlijk project van een telersvereniging; het gebouw ligt temidden van diverse tuinbouwbedrijven van tomatentelers. Het complex omvat een bedrijfshal met kantoren en specifieke voorzieningen. De tomaten worden hier grotendeels geautomatiseerd gesorteerd en verpakt. Het kantoor is het logistieke bolwerk, hier wordt de mondiale distributie aangestuurd. Dit complex komt aan de strengste kwaliteitseisen van leveranciers en afnemers tegemoet en kan daarom beschouwd worden als een pilot voor de gehele branche.

Deze diashow vereist JavaScript.