Haalbaarheidsstudie groenteproductie Rusland

Locatie Rusland, Krasnodar
Teelt Tomaat
Advisering 2008;
Financiële haalbaarheidsstudie

Haalbaarheidsstudie groenteproductie Krasnodar, Rusland

Een opdrachtgever in Krasnodar (Rusland) heeft plannen om tomaten te telen (5,0 ha) in een modern kassencomplex met gebruikmaking van de nieuwste technologieën. De opdrachtgever wilde een financiële haalbaarheidsstudie laten uitvoeren om zichzelf ervan te overtuigen dat het telen van tomaten in Rusland rendabel is.

Het idee is om kastomaten te telen in Krasnodar, Rusland. De marktfocus zal liggen op de regionale markt in Krasnodar en aanvullende markten in bijvoorbeeld Noord-Rusland. Een belangrijk deel van de vereiste voorzieningen (kas en installaties) wordt uit Nederland geïmporteerd.

VEK Adviesgroep bood haar expertise aan voor de opzet van een financiële haalbaarheidsstudie.

Deze diashow vereist JavaScript.