Businessplan glastuinbouwgebied op restwarmte in Wales

Locatie Verenigd Koninkrijk, Wales
Teelten Glasgroenten
Advisering 2008;
Business plan

Businessplan glastuinbouwgebied op restwarmte in Wales, VK

VEK Adviesgroep werd ingeschakeld voor de opzet van een businessplan voor de realisatie van een kassencomplex voor groenten. Het projectidee was om 4 units van elk ca. 7 hectare te ontwikkelen in Wales, Engeland. Het project was uniek in Engeland vanwege het energie-concept; warmte, energie en CO2 zouden worden geleverd door een nabij gelegen energiecentrale. In het businessplan is het project-concept uitgewerkt in een marketingplan, technisch plan, energieplan, organisatieplan, logistiek plan, productieplan en financieel plan, inclusief haalbaarheidsstudie.

De rol van VEK Adviesgroep was om de voor de hand liggende doordachte ideeën en ambities om te zetten in een goed onderbouwd businessplan. Het accent van VEK lag op de ontwikkeling van het totale plan, met de nadruk op marketingaspecten, logistieke aspecten, technische aspecten en organisatorische aspecten van het project.

Deze diashow vereist JavaScript.